September 7, 2020

Trusted søger erfaren Firmwareudvikler

Spændende, nyoprettet stilling til firmwareudvikler med de rette kompetencer og god erfaring i en international virksomhed i vækst.

Vi søger en skarp firmwareudvikler til vores udviklingsteam for hardware og firmware.

Stillingen er en nyoprettet stilling i et velfungerende og erfarent team. Jobbet vil indebære udvikling af kvalitetsfirmware samt opbygge struktur og system for flere programmører.

Dine opgaver vil foregå sammen med dine kolleger på kontoret samt med vores internationale partnere. Vi forestiller os, at dit høje faglige niveau kan være med til at udfordre os positivt i forhold til løsninger og udviklingsmetoder.

Vi er en dedikeret virksomhed, der værdsætter ansvarlighed, initiativ og den rette balance imellem kreativitet og kvalitet i alle vores løsninger.

Jobbet indebærer stor indflydelse og mange udfordringer. Du kommer med på vores rejse, hvor vi stræber efter at gøre Trusted til en markant virksomhed på det internationale marked for Internet of Things.

Du vil opleve en arbejdsplads med højt til loftet og et tæt samarbejde med gode kollegaer i godt humør.

Om os

Trusted A/S er en international, højteknologisk virksomhed, som har udviklet nogle af markedets mest energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dataopsamling.

Produkterne indeholder de nyeste teknologier inden for GSM, GPS, RFID og sensorer til eksempelvis temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse.

Den avancerede og præcise teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere.

Vores ønsker

  • Du er programmør, ingeniør eller tekniker med erfaring indenfor firmware og gerne med en god forståelse for elektronik.
  • Du har erfaring med C-programmering og versionsstyring
  • Kendskab til GSM, LTE, GPS, RFID og Bluetooth er en absolut fordel
  • Du er selvstændig, struktureret og løsningsorienteret
  • Du behersker engelsk på et højt niveau – både i skrift og i tale
  • Du er god til at samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Du er agil og fleksibel til at ændre retning
  • Du brænder for at lære nyt og er motiveret for at udvikle dig

Som person vil du gerne arbejde i et projektorienteret miljø, og du trives med deadlines. Du mestrer at arbejde med flere projekter samtidig og finder det naturligt at håndtere kontakter både internt og eksternt.

Vores ambitioner er høje, og det samme er vores kvalitetsniveau, så du skal være grundig, detaljeorienteret, fokuseret og have et stærk drive til at opnå resultater.

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig et spændende job, der udfordrer dig både personligt og fagligt. Du får et job med frihed under ansvar i en virksomhed i Silkeborg, hvor der er balance imellem arbejdsliv og privatliv.

Vi er lige flyttet i nye, flotte lokaler, hvor vi selvfølgelig tilbyder dig en frokostordning. Du får en god fast løn, pension og sundhedsordning. Vi har en flad organisation, hvor du får mulighed for at få stor indflydelse på din hverdag.

Interesseret?

Send os din ansøgning via vores rekrutteringsbureau, Bloom, på følgende link: https://bloom.dk/kandidater/ledige-stillinger/291/firmware-udvikler/

Ansøgningsfrist

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.

Vi gør opmærksom på, at ansøgninger kun modtages via ovenstående link.

Spørgsmål

Bloom står for rekrutteringen. Kontakt gerne Senior konsulent Dorte Pape hos Bloom på mail: [email protected] eller mobil 31609365, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Om Trusted A/S

Hos Trusted A/S stræber vi efter at blive en markant virksomhed på det internationale marked indenfor IoT. Vores produkter er i drift over hele kloden med stigende global og industriel efterspørgsel efter virksomhedens avancerede produkter, løsninger og kompetencer.

Læs mere om vores tracking devices og deres sensorer her eller læs cases og se, hvordan vi gør en forskel i logistik og i lejesektoren samt ikke mindst i tyverisikring.

Vi er beliggende i Silkeborg tæt ved motorvejen.

SHARE

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter

What are your tracking needs?

Consult our specialists and receive advice on how a Trusted solution can solve your business challenges.

Do you want to be up to date?

Keep up to date with features and updates to the Trusted tracking device. Sign up for our newsletter.