Trusted søger studerende til kvalitetssikring af software og hardware

Trusted A/S er på jagt efter en dygtig studentermedhjælper til at varetage en række spændende opgaver inden for test og kvalitetssikring af IoT-produkter.

Hos os bliver du en del af et professionelt R&D-team af hardwareingeniører og softwareudviklere, hvor du får mulighed for at bruge og videreudvikle dine kompetencer.

I R&D-teamet udvikler og producerer vi batteridrevne IoT-trackingenheder til dataopsamling i et hav af industrier. Produkterne indeholder de nyeste teknologier inden for elektronik og software.

Dine opgaver vil være:

  • Løbende tests og verifikation af hardware, firmware og software (Trusted Data Portal og Trusted App)
  • Dokumentation af tests
  • Kvalitetssikring af nye opdateringer på produkterne
  • Brainstorming over forslag til at forbedre brugeroplevelsen
  • Diverse ad hoc-opgaver inden for produktudvikling

Vores ønsker til dig:

  • Du er i gang med en relevant videregående uddannelse, fx på Ingeniørhøjskolen eller lignende
  • Du har en god teknisk forståelse og har måske interesse for Internet of Things
  • Du har forståelse for, at produkterne skal kunne skabe værdi for mange forskellige typer kunder i hele verden
  • Du er nysgerrig og struktureret
  • Du er fleksibel og tester også gerne aften og weekend

Som person har du sans for detaljen og formår at følge projekter sikkert fra opstart til afslutning. Du vil få ansvar for egne opgaver – men også ansvar for at tage initiativ og stille spørgsmål undervejs, så vi er sikre på at levere et godt resultat. Det kræver, at du er åben og fleksibel i din tilgang til opgaven og ikke er bange for at bruge din faglighed og nysgerrighed.

Din ugentlige arbejdstid er 10-15 timer eller efter aftale. Vi forestiller os, at du en gang imellem møder ind på kontoret i forbindelse med overlevering af opgaver eller testdokumentation, og at du resten af tiden tester ude og hjemme.

Interesseret i stillingen?
Send din ansøgning og dit CV til [email protected] – vi behandler ansøgninger efterhånden, som vi modtager dem.

Om Trusted A/S

Trusted A/S er en international teknologivirksomhed med nogle af markedets mest energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dataopsamling. Produkterne indeholder de nyeste teknologier inden for LTE, Bluetooth, GPS, samt sensorer til registrering af data såsom bevægelse, stød, orientering, fugtighed mm.

Den avancerede og robuste hardware muliggør, at trackingteknologien nu er tilgængelig til et bredt spænd af specifikke løsninger i industrier, hvor position, arbejdstid, stand samt en række andre kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere.

Vi ligger i Silkeborg tæt på motorvejsafkørsler og blot en frisk cykeltur fra Silkeborg station.