Trusted søger Sales Manager

Kom med på holdet og brug dine kompetencer og din erfaring i en international virksomhed i vækst.

Vi udvider og søger en Sales Manager til vores i forvejen stærke salgsteam. Du bliver en vigtig brik i opnåelsen af virksomhedens vækststrategi.

Du skal pleje og videreudvikle din egen kundeportefølje i enten Sydeuropa, DACH eller Norden, samt sikre stærke relationer og langsigtede partnerskaber. Via din egen pipeline af projekter skal du skaffe nye kunder til Trusted. 

Om dig

Din personlighed er vigtigere end din baggrund, men har du erfaring med salg af produkter med abonnements-/IoT-løsninger, er det en absolut fordel. Hvis du besidder kendskab til dynamikken i større internationale organisationer – uanset niveau – er det ligeledes et plus.

Du har stor gennemslagskraft og udstråler troværdighed, og du ønsker at gøre en forskel i en virksomhed med en række stærke konkurrencedygtige produkter. Du anvender løsningsorienteret salg, hvor du fokuserer på at skabe værdi for kunden.

Du brænder for at sælge vores standardprodukter, og din succes vil i vid udstrækning afhænge af, at du er troværdig i dit salg, og du trives i kontakten med kunden og kan levere den gode kundeoplevelse. Du får den nødvendige frihed til at skabe konkrete salgsresultater – med god backup fra teamet. 

Du arbejder hjemmefra, men du skal forvente, at du minimum to gange om ugen møder på vores hovedkontor i Silkeborg. Derudover skal du forvente 60-70 rejsedage om året. 

Om os

Trusted A/S er en international, højteknologisk virksomhed, som har udviklet nogle af markedets mest energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dataopsamling.

Produkterne indeholder de nyeste teknologier inden for GSM, GPS, RFID, BLE og sensorer til eksempelvis temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse.

Den avancerede og præcise teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere.

Vores ønsker til dig

 • Du har erfaring med salg af abonnements- / IoT-løsninger eller lign. 
 • Du kan agere professionelt på alle niveauer 
 • Du kan sparke døre ind og formår at få folk til at lytte 
 • Du er åben og har en tillidsskabende personlighed 
 • Du er løsningsorienteret med fokus på kundens behov 
 • Du er selvstændig, struktureret og resultatorienteret 
 • Du er fleksibel 
 • Du har masser af gå på mod og et højt drive 
 • Du taler meget gerne spansk, fransk, ligeledes gerne tysk eller svensk/norsk
 • Du behersker engelsk på et højt niveau 
 • Du har egen bil og kørekort 

Vi tilbyder

Du vil få en stor grad af frihed for at nå dit salg. 

Vi tilbyder dig en attraktiv grundløn, der modsvarer dine kvalifikationer plus en bonusordning, der kan mærkes. Pension og sundhedsforsikring er ligeledes en del af din løn.

Vi befinder os i store, flotte lokaler i Silkeborg, hvor vi selvfølgelig tilbyder dig en frokostordning.

Interesseret?

Ansøgninger vil blive behandlet fortroligt, og stillingsopslaget tages ned, når den rette kandidat er fundet. Opstart efter aftale. 

Vi opfordrer alle uanset nationalitet og køn til at søge stillingen. 

Ønsker du at vide mere om stillingen, så kontakt salgsdirektør Peter Nissen på +45 2630 7848.

Yderligere om Trusted A/S

Hos Trusted A/S stræber vi efter at blive en markant virksomhed på det internationale marked indenfor IoT. Vores produkter er i drift over hele kloden med stigende global og industriel efterspørgsel efter virksomhedens avancerede produkter, løsninger og kompetencer.

Læs mere om vores tracking devices og deres sensorer her eller læs cases og se, hvordan vi gør en forskel i logistik og i lejesektoren samt ikke mindst i tyverisikring.

Vi er beliggende i Silkeborg tæt ved motorvejen.

CONTACT

Tøv ikke med at kontakte os!

Hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen eller lyst til at høre mere, så tag endelig kontakt.

Sales Director

Peter Nissen

SHARE

Share on linkedin
Share on facebook
Share on twitter