Trusted uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookie

Close

Topmotiveret softwaretalent

Er du en stærk kandidat inden for softwareudvikling og har du lyst til at være en del af et engageret team i en spændende international vækstvirksomhed?

Trusted A/S oplever stigende efterspørgsel på virksomhedens innovative produkter og løsninger til dataopsamling i forbindelse med overvågning af transport. Vi søger derfor dygtige og entusiastiske softwareudviklere til vores udviklingsteam.

I jobbet som softwareudvikler vil du deltage i alle dele af udviklingen i Microsofts udviklingsmiljø herunder front- og backend, design, implementering, test, release og drift.

Opgaverne vil bestå af videreudvikling og tilføjelser til vores portal Trusted Visibility Suite som modtager mange tusinde indmeldinger dagligt fra et stigende og højt antal trackere og dataloggere verden over.

Vi forventer, at du har kendskab til følgende teknologier:

  • C#/.Net
  • MVC
  • Entity Framework
  • Web API 2
  • MS-SQL
  • HTML5, JavaScript, JQuery
  • Windows Services
  • Team Foundation Server

 

Vi tilbyder dig et job med stor indflydelse og mange udfordringer. Du kommer med på vores rejse, hvor vi stræber efter at gøre Trusted til en markant virksomhed på det internationale marked for Internet of Things. Du vil opleve en arbejdsplads med højt til loftet og et tæt samarbejde med nogle gode kollegaer i godt humør.

Vi forestiller os, at du brænder for at bruge din ekspertise i en international virksomhed og at du har et højt fagligt niveau, der kan udfordre os i forhold til løsninger og udviklingsmetoder. Du er desuden selvledende og har flair for koordination og kundekommunikation.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til administrerende direktør Niels Henrik Olesen på telefon +45 20 98 75 99 eller teknisk direktør Nico Haarup på +45 2826 1617.

Send din ansøgning til [email protected]

 

Om Trusted A/S

Trusted A/S er en højteknologisk virksomhed i Silkeborg og rødder tilbage til 1999.

Trusted A/S er udbyder af trackingudstyr og en softwareløsning, der hjælper med sikkert at optimere logistik og håndtering af materialer ved at lokalisere og monitorere specifikke parametre, som ofte er i forbindelse med transport.

Trusted A/S har udviklet nogle af markeds mest energieffektive og installationsvenlige produkter til tracking og dataopsamling. Produkterne indeholder de nyeste teknologier indenfor GSM, GPS, RFID og sensorer til eksempelvis temperatur, luftfugtighed, lys, bevægelse og mønstergenkendelse. Den avancerede og præcise teknologi gør, at løsningerne kan anvendes bredt til specifikke opgaver, hvor position og tid samt en række kritiske parametre er interessante at overvåge og dokumentere.

Via vores portal, Trusted Visibility Suite, er det nemt for brugerne selv at skabe overblik og sætte systemet op til individuelle behov for overvågning, alarmer og dokumentation.

Trusted A/S produkter er i drift i flere lande med stigende global og industriel efterspørgsel efter virksomhedens avancerede produkter, løsninger og kompetencer.