fbpx

Trusted uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookie

Close

Trusted søger dygtig softwareudvikler

Hos Trusted A/S oplever vi stor efterspørgsel globalt og søger derfor en dygtig softwareudvikler til en nyoprettet stilling.

Trusted A/S er en international, højteknologisk virksomhed, som har udviklet nogle af markedets mest energieffektive og installationsvenlige IoT-produkter til tracking og dataopsamling. Tracking-enhederne samt vores dertilhørende softwareløsninger bruges ved eksempelvis transport og tyveri, men også til sporing af isbjerge, wild life tracking samt skoleskibet, se cases på trustedglobal.com.

Du bliver en del af udviklingsteamet, hvor du kommer til at arbejde med udvikling af nye features samt videreudvikling af vores softwareløsning – Trusted Visibility Suite. Denne gør det i dag nemt for kunderne selv at skabe et overblik og sætte systemet op til individuelle behov for overvågning, alarmer og dokumentation.

Det særlige ved denne stilling er, at du kan deltage i alle aspekter af udviklingen eller fokusere på dine præferencer. Udviklingsteamet arbejder i dag i alle lag herunder backend og frontend, design, implementering, test, release og drift.

Du vil få stor indflydelse på dine projekter samt valg af teknologier og metode.

Faglige og personlige kvalifikationer

Du er teknisk dygtig og har ambitioner om at være på forkant med udviklingen i forhold til metoder og teknologier. Du har min. 2 års programmeringserfaring indenfor C#/.Net. Det er en fordel, hvis du har erfaring med MVC.

Det er ligeledes en fordel, hvis du har arbejdet med Entity Framework, Web API 2, MS-SQL, HTML5, JavaScript, jQuery, Windows Services og Team Foundation Server, da disse teknologier bliver brugt i udviklingsteamet.

Du har faglig stolthed, tager ansvar og har en resultat- og løsningsorienteret tilgang til opgaver. Du bidrager gerne med sparring og erfaring til dine kollegaer. Ligeledes har du gerne dialog med kunder omkring nye features mm. 

Du har en relevant IT uddannelse. 

Du tilbydes

En arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø, hvor medindflydelse, teamwork og innovation er nøglepunkter. Endvidere tilbydes du et udviklingsmiljø, hvor I går forrest med de nyeste teknologier, og du har indflydelse på hvilke. Du vil få spændende faglige udfordringer og blive en del af en virksomhed i rivende udvikling. 

Du vil opleve et tæt samarbejde med dygtige kollegaer med godt humør og stor imødekommenhed. 

Om Trusted A/S

Hos Trusted A/S stræber vi efter at blive en markant virksomhed på det internationale marked indenfor IoT. Vores produkter er i drift i flere lande, og vi har en stigende globalt og industriel efterspørgsel.

Vi er beliggende i Silkeborg tæt ved motorvejen.

Ansøgninger og øvrige henvendelser bedes rettet til Bloom rekruttering, som varetager ansøgningsprocessen: https://bloom.dk/kandidater/ledige-stillinger/160/dygtig-softwareudvikler

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt.